Brusinka
Brusinka
Moruše
Kiwi
Karob
Oliva
Propolis
Mateří kašička
Jáhly (proso)
Zázvor
Petrželka
Sezamový olej
Meloun vodní
Agávový sirup
Tempeh
Tebi - lahůdkové droždí
Rajský protlak
Kokosová smetana
Kokosové máslo
Rýžový nápoj
Rýže
Kokosový olej
Pohankový nápoj
Kokosový nápoj
Rýžová mouka
Pohanková mouka
Pohanka
Kukuřice
Kukuřičná polenta
Cizrna se původně pěstovala ve Středomoří a Středním východě, ale brzy se rozšířila do celého světa. Nejvíce se používá
víceČočka je rostlina pocházející z Přední Asie, asi 40 cm vysoká, která plodí lusky a v nich obvykle dvě semena čočky.
vícePokud bychom měli uvažovat nad fazolemi zjistíme, že jich je mnoho různých tvarů a barev. Od zelených přes fialové až hnědé,
víceZelené fazolky jsou další výbornou možností jak využít luštěniny. Jsou to vlastně nedozrálé plody velkých fazolí, které se jedí celé i
víceJak jsem se dočetla fazolky mungo se nesprávně nazývají zelená sója. Někdy se také říká boby mungo. Jde o velice
víceSladký a lahodný zelený hrášek je jedním ze starověkých druhů zeleniny. Hrášek je pravděpodobně původem z Himálajských planin a
víceSojové boby jsou semena sóje fazolové a obsahují velké množství velmi cenných látek, které jsou prospěšné pro naše zdraví. Sója
více