Brusinka
Brusinka
Moruše
Kiwi
Karob
Oliva
Propolis
Mateří kašička
Jáhly (proso)
Zázvor
Petrželka
Sezamový olej
Meloun vodní
Agávový sirup
Tempeh
Tebi - lahůdkové droždí
Rajský protlak
Kokosová smetana
Kokosové máslo
Rýžový nápoj
Rýže
Kokosový olej
Pohankový nápoj
Kokosový nápoj
Rýžová mouka
Pohanková mouka
Pohanka
Kukuřice
Kukuřičná polenta
Agáve je rostlina, původem ze Středomoří, ale najdeme ji i v jiných zemích, kde jsou příznivé klimatické podmínky, například v Mexiku
vícePokud chceme použít cukr, je nejzdravější variantou třtinový přírodní. Vyrábí se z cukrové třtiny, což je mohutná tráva v jejímž vnitřku
víceGlukopur označen jako hroznový cukr nebo dextróza je přírodní náhradní sladidlo, které pomáhá při nechutenství, což provází mnoho onemocnění. Glukopur je
víceJavorový sirup nahradí velice dobře bílý cukr všude tam, kde je potřeba jídlo osladit. Javorový sirup pochází z kanadské provincie Quebec.
víceKokosový cukr je moderní nerafinované sladidlo, které se vyrábí ze sladké šťávy kokosových květů. V Indonésii sbírají domorodci nektar z kokosového
víceTato sladká a lahodná potravina je živou zásobárnou výživných látek a krom toho obsahuje velké množství enzymů a dalších látek hubících
víceCukrová třtina je mohutná tráva a svým vzhledem připomíná bambus. V jejím vnitřku je obsaženo 20% cukru. Tento cukr se
více