Brusinka
Brusinka
Moruše
Kiwi
Karob
Oliva
Propolis
Mateří kašička
Jáhly (proso)
Zázvor
Petrželka
Sezamový olej
Meloun vodní
Agávový sirup
Tempeh
Tebi - lahůdkové droždí
Rajský protlak
Kokosová smetana
Kokosové máslo
Rýžový nápoj
Rýže
Kokosový olej
Pohankový nápoj
Kokosový nápoj
Rýžová mouka
Pohanková mouka
Pohanka
Kukuřice
Kukuřičná polenta
Plod artyčoku je jedním z populárních jedlých květů středomořského původu. Jeho použití jako léčivé zeleniny je známé již od dávnověku.
víceBrambory, zemáky, bandury, bandorky atd.... kolik krajů- tolik názvů. Brambory byly před 30 lety považované za jídlo prostého lidu. Pokud si
víceBrokolice nám může poskytnout některé cholesterol snižující látky, za předpokladu, že se vaří na páře. Je to proto, že některé
víceCeler je všestranná zelenina, dá se jíst nastrouhaný, smažený, vařený, v bramborovém salátu, jako přísada do pomazánek i do polévek. Jeho
víceCibule je vzácným darem, který má velmi široké pole působnosti na naše zdraví. Obsahuje velké množství přírodních látek jako je
víceCuketa je jedním z nejpopulárnějších druhů letní zeleniny v Americe i Evropě. Cukety pocházejí původem z centrální Ameriky a Mexika.
víceČekanka je rostlina s mnoha léčivými účinky. Má schopnost ulehčit při trávicích problémech, slouží jako prevence pálení žáhy, redukuje
víceČesnek je bylina, jejíž účinky jsou ceněny již od pradávna. Staré klínopisné tabulky uvádějí, že česnek dostávali například otroci, kteří
víceDýně je jedním z široce rozšířených druhů zeleniny, který je velice bohatý na antioxidanty a životně důležité vitamíny. Zatímco má
víceKedlubna je na našem stole považována za oblíbenou a vítanou zeleninu. Lze jí používat jak přímo v syrovém stavu k přímé
více